Je derde oog en Mindfulness boeken

Je derde oog en Mindfulness boeken

In de afgelopen weken heb ik weer twee pareltjes van boeken mogen ontvangen in de categorie spiritualiteit en zelfontwikkeling. En aan het eind van deze blog mag ik ze beiden ook weggeven. Het gaat om de boeken ‘Open je derde oog’ van Sarah Stulzaft en ‘Mindful leven’ van Sophie Golding. Ik hou van dit soort boeken en ze zijn echt voor volwassenen geschikt. Eerder schreef ik al een blog over een hele stapel andere spirituele- en zelfontwikkelingsboeken. En deze passen heel mooi in het rijtje erbij.

Open je derde oog

Het derde oog, je zesde chakra of de epifyse: het zijn allemaal benamingen voor onze pijnappelklier. Iedereen heeft er eentje in het midden van onze hersenen, ter grootte van een doperwt. Je kunt m niet aanraken, maar de meeste wijzen het kruispunt aan tussen de ogen en boven de neus. Je derde oog heeft spirituele kracht. Jeweetwel, dat onderbuikgevoel, je intuitie, waar je eens vaker naar zou moeten luisteren. Komt dus daar vandaan.
Sarah Stulzaft, de schrijfster, heeft een holistische praktijk, waarin ze lesgeeft in natuurgeneeskunde en relaxatie. Ze geeft je in dit boek de tips, tricks en tools om je derde oog te openen, waarmee je jouw menselijke eigenschappen leert ontdekken.

Mindful leven

Sophie Golding heeft het boek ‘Mindful leven’ geschreven, waarin je leert om de kracht van het ‘hier en nu’ te ontdekken en te leren genieten van elk moment. Dat is iets wat wij geleerd hebben in ons leven met onze zorgintensieve zoon, Thijs. Geniet van wat er wél is en denk in mogelijkheden. Wees dankbaar voor de momenten in jouw dagelijks leven, die de moeite waard zijn om te koesteren.
Dit boek leert jou mindfulnesstechnieken, die jouw stress, angst en gepieker verminderen. Leer dankzij dit boek vol praktische tips en inspirerende citaten, te leven in het hier en nu en elk moment te waarderen.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar weggeven van deze superleuke peuterboekjes. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je deze boeken wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 25 september 2024
  • Na 25 september kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • De winactie geldt voor beide boekjes in één.
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Ben je nou te laat voor deze winactie, maar je zou ze toch graag bestellen? Volg dan deze affiliate linkjes: Open je derde oog of Mindful leven

3 thoughts on “Je derde oog en Mindfulness boeken

  • Helena bosman says:

    Zou deze heel graag voor mezelf willen winnen ben eindelijk op de positieve mindset van me leven die zou weg goed van pas komen om mezelf nog meer te gaan ontwikkelen 💕🍀

  • Ik zou het graag willen winnen voor mijn zusje, die een zorgintensief zoontje heeft van 6 jaar, doordat ze nog 2 oudere zonen heeft en haar werk, zie ik dat het haar af en toe zwaar valt ook al laat ze dat aan niemand blijken…ik denk dat ze aan deze boekjes veel zal hebben om bepaalde dingen een plaatsje te geven en ook dat ze wat meer aan zichzelf denkt, hiermee zal dat zeker lukken💙

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *