Konijn en Kuiken peuterboekjes

Konijn en Kuiken peuterboekjes

Samen lezen met jouw kleintje is leuk. Zéker als jouw peuter ook nog opdrachtjes krijgt in het boekje. Een diertje of knuffeltje zoeken door flapjes weg te trekken is grappig én jouw kindje kan zich cognitief en motorisch lekker ontwikkelen. En het samen doen maakt het natuurlijk nóg een stuk leuker. Deze konijn en kuiken peuterboekjes bieden het allemaal.

Konijntje Knabbel zoekt haar knuffel

Is jouw peuter lekker nieuwsgierig? Dan is Konijntje Knabbel echt een leuk boekje. Dit hard kartonnen boekje heeft namelijk flapjes. En door de flapjes weg te trekken kun je Konijntje Knabbel helpen haar knuffel terug te vinden. Het is bedtijd en zonder favoriete knuffel kun je natuurlijk niet slapen.
Mijn zoon Thijs wil graag met zijn knuffels slapen, maar sleept er niet mee door het huis. Hij laat ze lekker in bed liggen overdag.

Waar is het kuikentje?

Verstoppertje spelen vindt Thijs ontzettend leuk. Het laatste jaar spelen ze dat vaak op school en op de vakantie hebben we het ook nog met een aantal kindjes gespeeld. Ik moet dan voor Thijs tellen en vooral zijn ogen dicht houden, maar Thijs kan al best goed zoeken!
In het boekje ‘Waar is het kuikentje’ kan jouw kleintje onder vilten flapjes zoeken. Kuikentje heeft zich namelijk verstopt. Zoek mee in het stro, in de stal en ontdek welke dieren er nog meer op de boerderij wonen.

Winactie

Van uitgeverij Deltas mag ik een exemplaar weggeven van deze superleuke peuterboekjes. Wat moet je daar voor doen en wat zijn de spelregels?

  • Vertel in de reacties voor wie en waarom je deze boekjes wilt winnen
  • Je kunt meedoen t/m 11 september 2024
  • Na 11 september kies ik een winnaar en die breng ik per mail op de hoogte (zorg dus voor een geldig mailadres).
  • De winactie geldt voor beide boekjes in één.
  • Over uitslagen wordt verder niet gecorrespondeerd

Ben je nou te laat voor deze winactie, maar je zou ze toch graag bestellen? Volg dan deze affiliate linkjes: Konijntje Knabbel zoekt haar knuffel of Waar is het kuikentje?

5 thoughts on “Konijn en Kuiken peuterboekjes

Laat een bericht achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *